Анализи

ЗА ПЪЛЕН ДОСТЪП – АБОНАМЕНТ

Регистрация / Абонамент

Борсов коментар

В четвъртък цените на пшеницата и царевицата в Чикаго се понижиха, а цената на соята се срина. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се понижиха като последната направи най-голям скок надолу.

Борсов Коментар

Във вторник цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се понижиха. В Париж цените на пшеницата и царевицата се понижиха, а цената на рапицата се повиши.

Силен ръст на пазарите след октомврийския доклад на USDA

В понеделник цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се повишиха като най-силно това направи соята. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата останаха почти стабилни с минимални отклонения.

Седмичен Анализ 08.10.2018 - 14.10.2018

През изминалата седмица цените на пшеницата и соята в Чикаго останаха сравнително стабилни, а цената на царевицата се повиши. В Париж цената на пшеницата се повиши, царевицата остана почти без промяна, а цената на рапицата се понижи.

Изненадващ доклад на USDA относно царевицата, който носи подкрепа за пазара

В четвъртък цените на царевицата и соята се повишиха, а цената на пшеницата се понижи минимално. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се повишиха като водеща беше маслената култура.

Всички очакват доклада на USDA днес и никой не мърда съществено

В сряда цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се понижиха като водеща беше маслената култура. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се понижиха като водеща се оказа отново маслената култура.

Седмичен Анализ 01.10.2018 - 07.10.2018

През изминалата седмица цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се повишиха значително. В Париж цените на рапицата и пшеницата се повишиха, а цената на царевицата остана без промяна.