Борсов Коментар

ЗА ПЪЛЕН ДОСТЪП – АБОНАМЕНТ
5 дни - 0 лв.6 мес - 40 лв. / мес.12 мес - 30 лв. / мес.

Регистрация / Абонамент

Борсов коментар

Вчера цените на пшеницата в Чикаго се понижиха умерено, цените на соята спаднаха минимално, а цените на царевицата се повишиха. В Париж цените на пшеницата и царевицата се движиха разнопосочно, а цените на рапицата се повишиха.

Борсов коментар

Вчера цените на пшеницата в Чикаго се повишиха умерено, цените на соята отбелязаха слаб ръст, а цените на царевицата се понижиха. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се повишиха.

Седмичен Анализ 30.03.2020 - 05.04.2020

През изминалата седмица цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се понижиха значително. В Париж цените на пшеницата се понижиха минимално, цените на царевицата отстъпиха по-значително, а цените на рапицата отбелязаха силен и неочакван възход.

Борсов коментар

Вчера цените на пшеницата и соята в Чикаго се понижиха. Цените на близките контракти на царевицата се понижиха минимално, а цените на царевицата от нова реколта се повишиха. Цените на пшеницата и царевицата в Париж се понижиха, а цените на рапицата се повишиха.

Борсов коментар

Вчера цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго и на пшеницата, царевицата и рапицата в Париж се понижиха значително.

Борсов коментар

Вчера цената на юлския фючърс на пшеницата в Чикаго се понижи минимално. Останалите фючърси (нова реколта) отразиха умерен ръст. Цените на царевицата останаха стабилни с минимални понижения, а цените на соята се повишиха. В Париж цената на майския контракт остана стабилна, но цените на контрактите от нова реколта се повишиха. Цената на юнския контракт на рапицата се понижи, но контрактите от нова реколта отразиха ръст. Цените на царевицата се понижиха.

Борсов коментар

Вчера цените на пшеницата в Чикаго се повишиха като само юлския контракт отбеляза минимален спад. Цените на соята се движиха разнопосочно, а цените на царевицата се понижиха. В Париж цените на пшеницата и рапицата се повишиха, а цените на царевицата останаха без промяна.

Седмичен Анализ 23.03.2020 - 29.03.2020

През изминалата седмица цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се повишиха. Най-слабо това направи царевицата, а другите две култури реализираха добър ръст. В Париж цените на пшеницата и рапицата се повишиха, а цените на царевицата останаха почти стабилни.

Борсов коментар

В четвъртък цените на пшеницата в Чикаго се понижиха значително. Цените на соята отбелязаха лек спад, а цените на царевицата бяха минимално на плюс. В Париж цените на пшеницата и царевицата се понижиха значително, а цените на рапицата отбелязаха ръст.

Борсов коментар

В сряда цените на пшеницата в Чикаго рязко се повишиха. Цените на царевицата направиха слаб ръст, а цените на соята се понижиха. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се повишиха значително.