Анализи

ЗА ПЪЛЕН ДОСТЪП – АБОНАМЕНТ
5 дни - 0 лв.6 мес - 40 лв. / мес.12 мес - 30 лв. / мес.

Регистрация / Абонамент

Борсов коментар

В четвъртък цените на пшеницата и царевицата в Чикаго се повишиха, а цените на соята се понижиха. В Париж цените на царевицата и рапицата се понижиха, а цената на пшеницата нарасна.

Борсов коментар

В сряда цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се повишиха. В Париж цените на пшеницата и царевицата се понижиха, а рапицата остана стабилна.

Борсов коментар

Във вторник цените на пшеницата и царевицата в Чикаго се повишиха, а цената на соята леко се понижи. В Париж цените на пшеницата леко се понижиха, царевицата остана почти без промяна, а цените на рапицата се повишиха по-значително.

Борсов коментар

В понеделник цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се понижиха. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата също се понижиха.

Седмичен Анализ 12.08.2019 - 18.08.2019

През изминалата седмица цените на пшеницата и царевицата в Чикаго се сринаха. Цените на соята се понижиха, но с много по-малко. В Париж цените на пшеницата и царевицата се понижиха, а цените на рапицата нараснаха.

Борсов коментар

В четвъртък цените на пшеницата и соята в Чикаго се понижиха, а цените на царевицата останаха стабилни. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се повишиха.

Борсов коментар

В сряда цените на царевицата и соята в Чикаго се понижиха, а цените на пшеницата останаха стабилни. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата се повишиха.

Борсов коментар

Във вторник цените на соята в Чикаго се повишиха, цените на пшеницата останаха стабилни, а цените на царевицата се понижиха. В Париж цените на пшеницата и царевицата се понижиха, а цените на рапицата се повишиха.

Борсов коментар

В понеделник цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго се сринаха под влияние на данните от августовския доклад на USDA. В Париж цените на пшеницата, царевицата и рапицата също се понижиха.

Седмичен Анализ 05.08.2019 - 11.08.2019

През изминалата седмица цените на пшеницата, царевицата и соята в Чикаго силно се възстановиха след продължителния си спад от предходните седмици. В Париж цените на пшеницата се понижиха, а цените на царевицата се повишиха. Цените на рапицата от реколта 2019/20 се повишиха, а цената на рапицата за августовския контракт на 2020 се понижи.