За Нас

Сайтът ZarnoBorsa.com е информационен портал, създаден за анализ на производството на хлебна и фуражна пшеница, царевица, ечемик, слънчоглед, слънчогледово масло и шрот, рапица, рапично масло и шрот, соя, соево масло и шрот, палмово масло и перспективите в развитието на зърнения пазар в Черноморския басейн и в света.

Новините ни ще Ви предоставят своевременна информация за хода на селскостопанските дейности и ще Ви държим в течение за развитието на сектора в страната и света.

Колебанията на глобалните пазари са предизвикателство, което поставя на изпитание съвременния агробизнес. За броени дни или само в рамките на няколко седмици цените на зърнените, маслодайните култури и растителните масла могат да се удвоят или да се сринат. В такава среда навременната и пълноценна информация е първата стъпка за справяне с предизвикателствата на пазара.

Ще Ви информираме за цените на основните зърнени и маслодайни култури и на растителните масла.

Ще Ви представим най-новите постижения на селскостопанската наука и практика, ще следим ежедневно и ежеседмично цените на хлебна и фуражна пшеница, царевица, ечемик, слънчоглед, слънчогледово масло и шрот, рапица, рапично масло и шрот, соя, соево масло и шрот и палмово масло, ще предлагаме анализи за развитието на зърнопроизводството, състоянието на пазара на зърно, семена, торове, селскостопанска техника, горива, хербициди за растителна защита от вредители и болести.

В менюто ни „Обяви” сайтът ни Ви позволява да поставите своите предложения за продажба, покупка или замяна на зърнени, маслодайни култури или на растителните масла, сескостопанска техника, зърно семена и други.

В рекламите, рекламодателите ще могат да дават информация за нови продукти и услуги, които ще се използват в зърнопроизводството и зърнопреработката. Надяваме се, че рекламата ще бъде от взаимна полза.

Можете да оставите вашите коментари след всяка статия или предложения чрез обратната връзка в меню „Контакти”.