Обяви, Продава

Продаваме амониев сулфат 2-ро качество

 

Продаваме амониев сулфат 2-ро качество.

Цена 300 лв. за тон.

Наличности на склад.

Нахождение град Варна.

 

Телефон 0877037000

corntrade@abv.bg

  Продава /   Торове и Препарати
Продава ечемик

 

Продавам ечемик.

 

София

Кръсто Аначков

krastoanachkov@gmail.com

  Продава /   Зърно
Продавам царевица реколта 2019

 

Продавам царевица реколта  2019

300 лв/т

Влага 11%

 

valentinbonew@abv.bg

  Продава /   Зърно
Продавам шарен слънчоглед Pioneer P64BB01

Продавам шарен слънчоглед, Пионер.

Насипно, големи количества, за цялата страна

 

тел. 0885780190

gyurovgeorge@gmail.com

  Продава /   Маслодайни Култури
Пневматичен зърнотранспортьор/ Пневматичен зърнотоварач

Доказано скандинавско качество и дългогодишен опит в производството!

ИЛИНЕЛИ (В. Х. Кансълтинг ЕООД) е вносител на висококачествена датска и финландска техника за пневматичен зърнотранспорт.

Машината засмуква зърното от една точка и го разтоварва в друга точка, хоризонтално или във височина, по тръбен път, с помощта на въздушна струя.

Капацитететите варират от 6т/ч до 120т/ч (10м транспортно разстояние;пшеница), транспортно разстояние – до 100м. Захранването е с трифазен ток или през тракторен кардан (ВОМ).

НАЧИН НА РАБОТА НА МАШИНАТА От натоварващия край се засмукват едновременно въздух и зърно. В циклон зърното се разделя от въздуха по гравитачен път. През ротационна клапа, зърното се насочва към разтоварващата част и се разтоварва с налягането на вече засмукания въздух. В разтоварващ циклон скоростта се успокоява и зърното се разтоварва.

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ТРАНСПОРТЬОРА

ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРУДНО-ДОСТЪПНИ ТОЧКИ: Машините са лесно-подвижни и достигат трудно-достъпни точки, там, където не може да достъпи челния товарач – дъна на силози с остатъчно зърно, ъгли и колони в плоски складове.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОСТАТЪЧНО ЗЪРНО И ЗАМЕСТВАНЕ НА РЪЧНИЯ ТРУД: Чрез машината, на практика се елиминира ръчния човешки труд, тъй като тя извършва целия процес на товарене и разтоварване.

ЛЕСНО И ЕВТИНО ПРИДВИЖВАНЕ НА МАШИНИТЕ ДО ДРУГ ОБЕКТ: Транспортирането на машината до различни дестинации е лесно и евтино (за разлика от челни товарачи или булдозери). Повечето от моделите се придвижват с обикновен товарен бус.

ЗАМЕСТВА ТРАДИЦИОННАТА ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА (РЕДЛЕРИ И ЕЛЕВАТОРИ): с една машина може да се вкарва и да се изкарва стоката от няколко склада. Замества редлери и елеватори, не е нужно да се проектира и изграждат, обслужва повече от един складове.

ЗАПАЗВАНЕ ЦЯЛОСТТА НА ЗЪРНОТО: Когато се претоварва зърно, не се поврежда ценната стока, не се начупва, замърсява или смачква. Начина на работа на пневматичния транспортьор е - зърното не е изложено на механични удари.

БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА И ЧИСТОТА: Начинът на работа с машината е безопасен и чист - няма открити и опасни за работни части, липсват и облаците от прах, който се образуват, при работа с натоварващ шнек или при почистване на остатъчно зърно с човешки ръчен труд.

АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ: Машината е полезна, при редица аварийни ситуации – отказ на наличната транспортна техника, почистване на разпиляно зърно, изолиране на влажно зърно и гореща точка и т.н.

Илинели е вносител на различни марки техника за зърно-съхранение и зърнен анализ.

Цени: от 7700.00лв (за 6т/ч), без включен ДДС

Посетете нашия уеб-сайт: www.ilineli.com, за да се запознаете с подробна информация за транспортьорите!

Ilineli Co

ilineli_bulgaria@abv.bg

+359878923554

+359885945090

  Продава /   Агро Машини
Силози за зърно 6100 тона с мелница 110 тона на ден

Продавам чрез съдия изпълнител и частно договаряне мелничен комплекс в Асеновград, строен 2001- 2011г., състоящ се от:

- Мелница на 4 етажа 1200 кв.м РЗП, машини Бюлер лиценз и Касетъчни планзихтери Прокоп с капацитет до 110 т пшеница за 24 часа.

- Силози с капацитет общо 6200 т. пшеница

- Складове 3000 кв.м РЗП

- Административна сграда 250 кв.м

- Кулинарен цех 260 кв.м

- Дворно място общо 9500 кв.м

- Собствен трансфопост 1000 КВА

- Два независими източника за питейна вода

- градска мрежа и дълбоко воден сондаж

- Механична работилница

- Гараж

- Лаборатория

- Електронен кантар 50 тона.

- Битови помещения и други

 

Продажбата се извършва с таен търг от 10 септември до 10 октомври 2019г на първоначална цена от 640 000 лева. Две допълнителни възлови сгради и парцел са частна собственост и могат да бъдат продадени веднага чрез преговори със собствениците.

Месечния капацитет на комплекса е около 3000 тона смляна пшеница на 5 вида първокачествени брашна.

Свободни застроени площи над 1200 кв.м за обособени допълнителни производства- макарони, вафли, сладкарски изделия и други.

ВАЖНО: ПРОДАЖБАТА ОТ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛА E ЧРЕЗ ТАЕН ТЪРГ НА 10.10.2019 г. в Районен съд Асеновград

 

За допълнителна информация :

Георги Панайотов

0888837437

georgipanayotov@abv.bg

  Продава /   Агро Машини
Продава слънчогледово кюспе

 

Продава слънчогледово кюспе.

За количества - отстъпка.

 

ХМ ООД , Плевен,

office@hmood.bg,

0888321760.

 

  Продава /   Фураж, Шрот, Сено и др.
Продава слънчогледово масло

 

Продава слънчогледово масло - нерафинирано и рафинирано.

 

ХМ ООД  Плевен 

office@hmood.bg 

0888321760

  Продава /   Растителни Масла
Аеродинамични сепаратори за зърно и плодове ACM

Производителят има дилър в България!

Машината може да почиства и отделя семената по специфична гравитация в отделни фракции за един път, тежки примеси (камъни и т.н.) Разтоварването на продуктите стандартно става чрез тави. Моделите ASM-5 се предлагат стандартно с държачи за чанти. По-мощните модели могат да бъдат разтоварени чрез улуци (по избор).

 

ASM е в състояние да обработва малки култури (люцерна, мак и рапица), както и овес, ечемик, пшеница, царевица, грах и много други култури и насипни материали. ASM машината има следните предимства:

- не наранява зърното;

- ниска консумация на енергия (от 0,2 до 0,55 kW);

- надеждност и издръжливост поради простотата на дизайна (липса на кинематични схеми и точки на смазване);

- не изисква превантивна поддръжка; - сепараторите могат да обработват продукти от всякакъв вид влага и замърсяване;

- Висока ефективност в експлоатация (машините не изискват скъпа поддръжка, подбор и подмяна на екрани за всяка култура, непрекъснато почистване след всяка култура, връщане към работния сезон).

 

Производителност при приготвяне на зърно до 5 т / час.

Производителност на семената до 2,5 т / час Консумирана мощност от 0,2 до 0,55 кВт/ч

Гаранция за всички модели автомобили 24 месеца! При необходимост съдействие при намиране на транспорт, митническо оформяне за доставка в чужбина.

Машините за почистване на зърно ASM работят ефективно в България, Литва, Латвия, Румъния, Албания, Франция, Украйна!

 

тел. +380504947533 Вайбер

zavodagromash2@gmail.com

  Продава /   Агро Машини
Охладител за зърно (духалка за зърно) с монофазен мотор

На Вашето внимание представяме монофазните охладители за зърно със смучещ режим на работа. Предлаганата машина е произведена във Великобритания, където има широка употреба.

НАЧИН НА РАБОТА НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО: Преносимите охладители за зърно са точното решение за горещи точки и запарване на зърно в насипи. При установяване на запарено или горещо зърно, охладителят се забива в проблемната зона. Посредством изсмукване на горещия въздух, той се изхвърля извън зърното, а от повърхността навлиза охладен въздух, докато параметрите на зърното не влязат в норми. Работната зона е: дълбочина – 3.5m, диаметър – 3.5m, около 32t зърно. Колкото по - малко е незасипаната дължина на тръбата, толкова по - голяма е обслужваната площ, така, че – ако Вашите насипи са по - ниски от 2м, трябва да поставите охладителя по наклон, за да бъде засипана цялата тръба. Обикновено машините се използват във формация – разположени на 3.5m една от друга, оставят се да работят почти непрекъснато и се местят по-рядко на друго място. Разходът за електричество е значително намален.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО: Предлаганата машина има следните характеристики: - перфорирана тръба от яка поцинкована стомана (l=2000mm, ф=100mm) и дръжка. - турбинен вентилатор – 0.3kW, трифазен, лек алуминиев корпус, с производителност в работен режим 850m3/h въздух. Специално е проектиран за продължителна работа (до 36 часа непрекъснат режим, до 40000 работни часа).

ЦЕНА: 680.00лв, без включен ДДС*

*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е безплатен;

 

В. Х. Кансълтинг ЕООД

Варна 9000

Ilineli_bulgaria@abv.bg

+359885945090 Варна 

  Продава /   Агро Машини
Охладител за зърно (духалка за зърно) с 1.1kW мотор

В. Х. Кансълтинг ЕООД E: ilineli_bulgaria@abv.bg T: +359885945090 Владимир Владимиров +359878923554 инж. Илко Бончин Илинели е вносител на продукти, предназначени за зърно-съхранение и зърно-обработка. На Вашето внимание представяме трифазните охладители за зърно с мотори 1.1kW. Основното при този модел охладител е, че работи на вдухващ режим.

НАЧИН НА РАБОТА НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО:

Преносимите охладители за зърно са точното решение за горещи точки и запарване на зърно в насипи. При установяване на запарено или горещо зърно, охладителят се забива в проблемната зона и обдухва, докато параметрите на зърното е влязат в норми.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО:

Предлаганата машина има следните характеристики:

- перфорирана тръба от яка поцинкована стомана (l=2000mm, ф=100mm) и дръжка.

- турбинен вентилатор с моторна защита срещу изгаряне – 1.1kW, трифазен, с производителност в работен режим 2200m3/h въздух (2500m3/h номинална);

Работната зона е: дълбочина – 4. 0m, диаметър – 4. 0m, около 40t зърно. Колкото по - малко е незасипаната дължина на тръбата, толкова по - голяма е обслужваната площ, така, че – ако Вашите насипи са по - ниски от 2м, трябва да поставите охладителя по наклон, за да бъде засипана цялата тръба.

ЦЕНА: 1033.33лв, без включен ДДС*

*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е безплатен;

  Продава /   Агро Машини
Продавам слънчоглед за чоплене

 

Продавам слънчоглед за чоплене,

80 тона,

регион Пловдив. 

 

За информация:

Веска Димитрова

тел: 0888689276

veskaal@abv.bg

  Продава /   Маслодайни Култури
ПРОДАВАМ ЦАРЕВИЦА 2000 тона, РЕКОЛТА 2019

ПРОДАВАМ ЦАРЕВИЦА 2000 тона, РЕКОЛТА 2019

 

p.mircheva@universal-agro.bg

0887/413014

0887 410008

  Продава /   Зърно
Продава царевица реколта 2017/2018

 

Продава царевица реколта 2017/2018

 

Димитър Димитров

 +359887302022

vd-ood@abv.bg

  Продава /   Зърно
Пшеница и слънчоглед

 

Продавам пшеница с 9% влага, чиста, ожъната преди дъждовете и маслодаен слънчоглед.

 

nina_mladenova@yahoo.com

  Продава /   Зърно
Продавам фуражна пшеница 19 т, реколта 2019, Сливен

 

Продавам фуражна пшеница 19 т. в Сливен, реколта 2019.

Цена 280 лв. за тон. 

 

Александрова

Сливен

e-mail: anelii_al@abv.bg

тел. 0878448568

  Продава /   Зърно