Обяви, ПРОДАВА

ТОРОВЕ
ТОРОВЕ

 

ПРОДАВАМ ТОРОВЕ:

АМОНИЕВ НИТРАТ 

NPK

UAN

 

за информация:

тел. 0889302960

bulagro_activ@abv.bg

  ПРОДАВА /   Торове и Препарати
Антибиотици и сулфонамиди, Хинидин сулфат, Цинков ацетат, Диатомит, Фенилбутазон /бутадион/
Антибиотици и сулфонамиди, Хинидин сулфат, Цинков ацетат, Диатомит, Фенилбутазон /бутадион/

Антибиотици и сулфонамиди прахообразни за лечение на селскостопнаски животни.

- SULFADIAZINE - 60 лв/кг. - SULFATHIAZOL NATRII - 40 лв/кг.

- NEOMICIN SULFAT - 160 лв/кг. - Сулфагванидин - 80 лв./кг.

- Ултрасептил /сулфа-метил-тиазол, сулфазол/ - 60 лв./кг.

- AMPICILIN NATRII - 160 лв/кг.

- CALCIUM GLUCONATE, CALCIUM LEVOLINATE - 40 лв/кг

- CALCIUM GLICEROPHOSVATE - 80 лв/кг.

- RIVANOL - 200 лв./кг.

- TRIPAFLAVIN - 200 лв./кг.

- Метиленово синио - 200 лв./кг

- Noviform /bibrocathol/ за очни мази и маз на Вишневски. Цена: 100 гр. - 60 лв. и куриерски.

- Цинков ацетат дихидрат 99 % /органичен цинк/ като фуражна добавка за прасета при цинков недоимък. Цена: 25 кг. - 150 лв. и куриерски.

 

Фенилбутазон /бутадион/ чист 99 % на прах.

Phenylbutazone /Butadione/. GAS Nom.: 50-33-9 Химическа формула: C19H20N2O2 Лекарство, което има противовъзпалително, антипиретично и аналгетично действие. Той е особено ефективен при лечение на анкилозиращ спондилит. Той е полезен и при ревматоиден артрит и синдром на Reiter (показание за изследване). Въпреки че фенилбутазон е ефективен при подагритен артрит, съображенията за риск / полза сочат, че това лекарство не трябва да се използва за това заболяване. Индикации: За лечение на болки в гърба и анкилозиращ спондилит. Фармакодинамика: Фенилбутазон е синтетично пиразолоново производно. Той е нехормонално противовъзпалително, антипиретично съединение, полезно при лечението на възпалителни състояния. Явният аналгетичен ефект вероятно е свързан главно с противовъзпалителните свойства на съединението и произтича от способността му да намалява производството на простагландин Н и простациклин. Простагландини действат върху различни клетки, като например съдови гладки мускулни клетки, причинявайки свиване или дилатация, върху тромбоцити, причиняващи агрегация или дезагрегиране и върху гръбначни неврони, причиняващи болка. Простацилцин причинява дезагрегиране на тромбоцитите в съдовата констрикция. Фармакодинамика: Фенилбутазон се свързва с и инактивира простагландин Н синтазата и простациклин синтазата чрез пероксидно (Н202) медиирано деактивиране. Намалената продукция на простагландин води до намалено възпаление на околните тъкани. Цена: 60 лв./кг. и куриерски.

 

Диатомит /диатомична пръст/ срещу паразити, акари, въшки и мравки при птиците.

Диатомит на прах. Цена: 5 кг. - 30 лв.; 10 кг. - 50 лв.; 20 кг.; - 90 лв.; 3 лв./кг. при по големи количества. Куриерска доставка.  Диатомичната пръст е фино смляна и обработена от вкаменени водорасли, известни още като диатоми, които по същество помагат за изкореняването на гадни паразити като акари, въшки и червеи от оперението на кокощките или от тяхната храносмилателната система. За да използвате диатомична пръст я посипете във вътрешността на кокошкарника, клетката за гнездене или я разбъркайте в храната на пилетата или им я посипете отделно в хранилката. Скоро ще откриете, че помага за предотвратяване на акари, въшки и червеи, неутрализира миризмите на "птици", отблъсква мравки от помещението, както и повишава цялостното здраве и благополучие на вашето стадо. Също така, диатомична пръст може да се използва за предпазване на други домашни любимци, като котки, зайци и морски свинчета от всякакви гадни страховити гадинки, които може да се крият в задния двор. Ползи от прилагане на диатомична пръст: +Помага за предотвратяване и лечение на червеи, въшки и червеи. +Неутрализира всички видове птичи миризми. +Защитава помещението на стадото от други вредители, като например мравки. +Подобрява здравето на пилетата. +Подобрява качеството на яйцата. Природните минерали помагат за повишаване на цялостното здраве и жизненост на вашето стадо. Използвайте дитомична пръст като естествено превантивно лечение, за да спестите пари за други видове скъпи химически обработки. Предимствата на диатомичната пръст са наистина нещо специално. Ако искате вашите пилета да водят здравословен, щастлив и освободен от вредители живот, тогава диатомичната пръст наистина е задължително за всеки, който притежава помещение пълно с финни пернати приятели. Като фуражна добавка диатомита може да се дозира към фуражите на пилетата и кокошките - 5 % от сухата маса и да се разбърка преди хранене.

 

Диатомит /диатомична пръст/ срещу хлебарки, мравки бълхи и др.

Диатомит /инфузорна пръст/ като инсектицид. Диатомит на прах. Цена: 5 кг. - 30 лв.; 10 кг. - 50 лв.; 20 кг.; - 90 лв.; 3 лв./кг. при по големи количества. Приложение на диатомита за унищожаване на домашни вредители., Как действа диатомичната пръст. да се отървете от насекомите? Това е естествен инсектицид, тъй като абсорбира липиди от восъчния външен слой на екзоскелетите на насекомите, което ги кара да дехидратират и умират от недостиг на вода. Ето защо е полезно при съхранението на храната, като естествен дезодорант за дома и почистващ препарат и за подпомагане на третирането на добитъка, страдащ от паразити. Използването на диатомична пръст може да помогне за премахване на бъгове за легла, домашно прахообразно мляко, хлебарки, мравки и бълхи в дома ви, без да се използват токсични химикали. Според уебсайта за технологиите за борба с вредителите, силициевите гелове са били използвани от индустрията за борба с вредителите за повече от половин век, тъй като те безопасно произвеждат електростатичен заряд, който им помага да се придържат към насекоми, пълзящи над обработените повърхности. Силициев гел и инфузорна пръст са открити в проучвания за унищожаване на насекоми чрез отстраняване на част от тънкото, восъчно външно покритие, което помага на насекомите да запазят влагата, което им позволява да работят по-добре от други продукти, които се отразяват върху абразията или отравянето.

 

Цинков ацетат дихидрат 99 % /цинков хелат/ като микротор за почвено и листно подхранване.

Цинков ацетат дихират 98 %. /цинков хелат, органичен цинк/ като микротор за почвено и листно подхранване на траини насаждения и земеделски култури /царевица, слънчоглед/ при цинков дефицит. Цена: 25 кг. - 150 лв. и куриески. Приложение. Цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене. Микроелемента Цинк става по-малко достъпен в почви наситени с високи нива на фосфор. Идеален за всички култури, цинков ацетат тор помага в развитието на растежни хормони, коренова система и влияе върху размера на семена и формирането на стъблата. Ползи от цинков ацетат 8 % воден разтвор за торене: -развитие на растежни хормони и формиране на коренова система. -необходим за образуване на нишесте при зърнените култури. -влияе върху размера на семената и съзряване на стъблата. Цинков ацетат е идеален тор при следните почвени фактори: -високо рН -високо съдържание на фосфор -високо съдържание на азот -високо съдържание на мед и манган Съвместимост. Този продукт е съвместим с повечето пестициди, обаче, не е възможно да се изпитат всички смеси от пестициди. Тестът за буркан се препоръчва преди употреба. Общо предназначение ПРЕПОРЪКИ: Торене на окопни култури: 3-20 Галона по въздух, 10-40 литра на земята. Дръвчета: концентрират 50 до 100 литра, разреден 100-500 литра. Предлагани приложения: (литра на акър, 1 акър е равен на 4840 кв. м./ Култури, като пример, но не само: Ябълки, череши, праскови, бадеми, орехи, круши, костилкови, семкови плодове и ядки 1-4 литра на акър в 2-4 седмичен интервал. Ечемик, овес, пшеница, ориз, и други малки зърна 0.5 - 2 литра - прилага се при братене, ранно зареждане и поникване на листата. Боб, грах и други бобови растения 0.5 - 1.5 литра - прилага се при ранно пъпкуване, да се повтори след цъфтеж. Зеле, броколи, моркови, лук, домати и други зеленчуци 0.5 - 2 литра - прилага се когато растежът е 4-8 % висок. Повторете на 2 седмици, ако е необходимо. Царевица, основна и сладка 0.5 - 2 литра - прилага се при 10-20 % височина на стъблото, да се повтори между 2-4 седмица ако е необходимо. Грозде о.5 - 2 литра - прилага се в покой, преди цъфтеж и след цъфтеж, ако е необходимо. Хмел 0.5 - 2 литра. Маруля, целина, спанак и други листни зеленчуци 0.5 - 2 литра - Нанесете след разсаждане или изтъняване, повторете, ако е необходимо. Лешници, фъстъци 0.5 - 2 литра - прилага се при формиране на пъпка. Повторете на всеки две дървета до три седмици. Картофи 0,5 - 2 литра - прилага се при формиране на клубени, повторете след 2-4-седмици. Малини, боровинки, къпини 0.5 - 1.5 литра - прилагат се предварително при цъвтеж повторение на 2-4 седмица Тревите, отглеждани за семена 0,5 - 2 литра. Нанесете при братене, ранно зареждане и помикване на листата. ВНИМАНИЕ: Да се съхранява извън обсега на деца, ОПАСЕН ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ

Хинидин сулфат /Quinidine sulphate, Квинидин/ чист 99 % на прах.

Хинидин сулфат се използва за лечение или предотвратяване на много видове нередовни сърдечни удари (сърдечни аритмии като предсърдно мъждене). Хинидин може значително да подобри способността на сърцето да извършва нормални дейности, като намалява броя на нерегулярните сърдечни удари, които има. Въпреки това, тои не може да спре напълно всичките нередовни пулсации. Той действа, като блокира анормални сигнали за сърдечен ритъм. Цена: 50 гр. - 50 лв. и куриерски.

 

За контакт

Симов

0876265091

intracom@abv.bg

  ПРОДАВА /   Торове и Препарати
Продаваме амониев сулфат 2-ро качество
Продаваме амониев сулфат 2-ро качество

 

Продаваме амониев сулфат 2-ро качество.

Цена 300 лв. за тон.

Наличности на склад.

Нахождение град Варна.

 

Телефон 0877037000

corntrade@abv.bg

  ПРОДАВА /   Торове и Препарати
Продава ечемик
Продава ечемик

 

Продавам ечемик.

 

София

Кръсто Аначков

krastoanachkov@gmail.com

  ПРОДАВА /   Зърно
Продавам царевица реколта 2019
Продавам царевица реколта  2019

 

Продавам царевица реколта  2019

300 лв/т

Влага 11%

 

valentinbonew@abv.bg

  ПРОДАВА /   Зърно
Продавам шарен слънчоглед Pioneer P64BB01
Продавам шарен слънчоглед Pioneer P64BB01

Продавам шарен слънчоглед, Пионер.

Насипно, големи количества, за цялата страна

 

тел. 0885780190

gyurovgeorge@gmail.com

  ПРОДАВА /   Маслодайни Култури
Силози за зърно 6100 тона с мелница 110 тона на ден
Силози за зърно 6100 тона с мелница 110 тона на ден

Продавам чрез съдия изпълнител и частно договаряне мелничен комплекс в Асеновград, строен 2001- 2011г., състоящ се от:

- Мелница на 4 етажа 1200 кв.м РЗП, машини Бюлер лиценз и Касетъчни планзихтери Прокоп с капацитет до 110 т пшеница за 24 часа.

- Силози с капацитет общо 6200 т. пшеница

- Складове 3000 кв.м РЗП

- Административна сграда 250 кв.м

- Кулинарен цех 260 кв.м

- Дворно място общо 9500 кв.м

- Собствен трансфопост 1000 КВА

- Два независими източника за питейна вода

- градска мрежа и дълбоко воден сондаж

- Механична работилница

- Гараж

- Лаборатория

- Електронен кантар 50 тона.

- Битови помещения и други

 

Продажбата се извършва с таен търг от 10 септември до 10 октомври 2019г на първоначална цена от 640 000 лева. Две допълнителни възлови сгради и парцел са частна собственост и могат да бъдат продадени веднага чрез преговори със собствениците.

Месечния капацитет на комплекса е около 3000 тона смляна пшеница на 5 вида първокачествени брашна.

Свободни застроени площи над 1200 кв.м за обособени допълнителни производства- макарони, вафли, сладкарски изделия и други.

ВАЖНО: ПРОДАЖБАТА ОТ СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛА E ЧРЕЗ ТАЕН ТЪРГ НА 10.10.2019 г. в Районен съд Асеновград

 

За допълнителна информация :

Георги Панайотов

0888837437

georgipanayotov@abv.bg

  ПРОДАВА /   Агро Машини
Продава слънчогледово кюспе
Продава слънчогледово кюспе

 

Продава слънчогледово кюспе.

За количества - отстъпка.

 

ХМ ООД , Плевен,

office@hmood.bg,

0888321760.

 

  ПРОДАВА /   Фураж, Шрот, Сено и др.
Продава слънчогледово масло
Продава слънчогледово масло

 

Продава слънчогледово масло - нерафинирано и рафинирано.

 

ХМ ООД  Плевен 

office@hmood.bg 

0888321760

  ПРОДАВА /   Растителни Масла
Аеродинамични сепаратори за зърно и плодове ACM
Аеродинамични сепаратори за зърно и плодове ACM

Производителят има дилър в България!

Машината може да почиства и отделя семената по специфична гравитация в отделни фракции за един път, тежки примеси (камъни и т.н.) Разтоварването на продуктите стандартно става чрез тави. Моделите ASM-5 се предлагат стандартно с държачи за чанти. По-мощните модели могат да бъдат разтоварени чрез улуци (по избор).

 

ASM е в състояние да обработва малки култури (люцерна, мак и рапица), както и овес, ечемик, пшеница, царевица, грах и много други култури и насипни материали. ASM машината има следните предимства:

- не наранява зърното;

- ниска консумация на енергия (от 0,2 до 0,55 kW);

- надеждност и издръжливост поради простотата на дизайна (липса на кинематични схеми и точки на смазване);

- не изисква превантивна поддръжка; - сепараторите могат да обработват продукти от всякакъв вид влага и замърсяване;

- Висока ефективност в експлоатация (машините не изискват скъпа поддръжка, подбор и подмяна на екрани за всяка култура, непрекъснато почистване след всяка култура, връщане към работния сезон).

 

Производителност при приготвяне на зърно до 5 т / час.

Производителност на семената до 2,5 т / час Консумирана мощност от 0,2 до 0,55 кВт/ч

Гаранция за всички модели автомобили 24 месеца! При необходимост съдействие при намиране на транспорт, митническо оформяне за доставка в чужбина.

Машините за почистване на зърно ASM работят ефективно в България, Литва, Латвия, Румъния, Албания, Франция, Украйна!

 

тел. +380504947533 Вайбер

zavodagromash2@gmail.com

  ПРОДАВА /   Агро Машини
ПРОДАВАМ ЦАРЕВИЦА 2000 тона, РЕКОЛТА 2019
ПРОДАВАМ ЦАРЕВИЦА 2000 тона, РЕКОЛТА 2019

ПРОДАВАМ ЦАРЕВИЦА 2000 тона, РЕКОЛТА 2019

 

p.mircheva@universal-agro.bg

0887/413014

0887 410008

  ПРОДАВА /   Зърно
Продава царевица реколта 2017/2018
Продава царевица реколта 2017/2018

 

Продава царевица реколта 2017/2018

 

Димитър Димитров

 +359887302022

vd-ood@abv.bg

  ПРОДАВА /   Зърно
Пшеница и слънчоглед
Пшеница и слънчоглед

 

Продавам пшеница с 9% влага, чиста, ожъната преди дъждовете и маслодаен слънчоглед.

 

nina_mladenova@yahoo.com

  ПРОДАВА /   Зърно
Продавам фуражна пшеница 19 т, реколта 2019, Сливен
Продавам фуражна пшеница 19 т, реколта 2019, Сливен

 

Продавам фуражна пшеница 19 т. в Сливен, реколта 2019.

Цена 280 лв. за тон. 

 

Александрова

Сливен

e-mail: anelii_al@abv.bg

тел. 0878448568

  ПРОДАВА /   Зърно
Фуражни агропелети от люцерна от високо качество (протеин 16гр)
Фуражни агропелети от люцерна от високо качество (протеин 16гр)

с. Расово, Област Монтана

Цена по договаряне

Телефон: 08888607245

 

Ние разполагаме с автоматизирана линия за производство на пелети от бали слама, люцерна и царевични стебла с влажност до 14% и насипни материали - зърно и люспа от слънчоглед с капацитет 1000 кг.на час .

Безотпадъчна технология за производство на гранули, които са с високи показатели на твърдост и размери 6-8 мм в диаметър.

Производството е предназначено за храна на животните и горене в камини и котли за агро пелети.

Голямото предимство за основното производство на гранула от люцерна е, че тя е собствено производство от български сортове с високо съдържание на протеин .

Автоматизиран процес за пълнене и пакетиране на гранулата в голям диапазон:

1. в биг бег до 1тон 

2. чували от 10-30 кг.

  ПРОДАВА /   Фураж, Шрот, Сено и др.
Продава пшеница
Продава пшеница

Краси Ангелов, град Бяла Слатина, телефон 0885597101.

 

Продава пшеница, 1-во качество.

Количество - 22 тона.

Цена 0,30 лв/кг

  ПРОДАВА /   Зърно