Обяви

КУПУВАМ ЦАРЕВИЦА

 

КУПУВАМ ЦАРЕВИЦА

  КУПУВА /   Зърно
КУПУВАМ ПШЕНИЦА

 

КУПУВАМ ПШЕНИЦА ТОП ЦЕНИ

  КУПУВА /   Зърно
ПШЕНИЦА

 

ПРОДАВАМ ПШЕНИЦА.

ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

 

  ПРОДАВА /   Зърно
ПШЕНИЦА

 

ПРОДАВАМ ПШЕНИЦА ФУРАЖНА.

ПО ДОГОВАРЯНЕ

  ПРОДАВА /   Зърно
Продавам ечемик

 

Продавам 100 тона ечемик.

  ПРОДАВА /   Зърно
Продаваме фуражи

 

Продаваме фуражи за крави, овце, свине, кози и др.

Цена  420лв./тон.

 

Пазарджик

Тел. за контакт: 0888523466

  ПРОДАВА /   Фураж, Шрот, Сено и др.
Пневматичен зърнотранспортьор/ Пневматичен зърнотоварач

Доказано скандинавско качество и дългогодишен опит в производството!

ИЛИНЕЛИ (В. Х. Кансълтинг ЕООД) е вносител на висококачествена датска и финландска техника за пневматичен зърнотранспорт.

Машината засмуква зърното от една точка и го разтоварва в друга точка, хоризонтално или във височина, по тръбен път, с помощта на въздушна струя.

Капацитететите варират от 6т/ч до 120т/ч (10м транспортно разстояние;пшеница), транспортно разстояние – до 100м. Захранването е с трифазен ток или през тракторен кардан (ВОМ).

НАЧИН НА РАБОТА НА МАШИНАТА От натоварващия край се засмукват едновременно въздух и зърно. В циклон зърното се разделя от въздуха по гравитачен път. През ротационна клапа, зърното се насочва към разтоварващата част и се разтоварва с налягането на вече засмукания въздух. В разтоварващ циклон скоростта се успокоява и зърното се разтоварва.

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ТРАНСПОРТЬОРА

ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРУДНО-ДОСТЪПНИ ТОЧКИ: Машините са лесно-подвижни и достигат трудно-достъпни точки, там, където не може да достъпи челния товарач – дъна на силози с остатъчно зърно, ъгли и колони в плоски складове.

ПОЧИСТВАНЕ НА ОСТАТЪЧНО ЗЪРНО И ЗАМЕСТВАНЕ НА РЪЧНИЯ ТРУД: Чрез машината, на практика се елиминира ръчния човешки труд, тъй като тя извършва целия процес на товарене и разтоварване.

ЛЕСНО И ЕВТИНО ПРИДВИЖВАНЕ НА МАШИНИТЕ ДО ДРУГ ОБЕКТ: Транспортирането на машината до различни дестинации е лесно и евтино (за разлика от челни товарачи или булдозери). Повечето от моделите се придвижват с обикновен товарен бус.

ЗАМЕСТВА ТРАДИЦИОННАТА ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА (РЕДЛЕРИ И ЕЛЕВАТОРИ): с една машина може да се вкарва и да се изкарва стоката от няколко склада. Замества редлери и елеватори, не е нужно да се проектира и изграждат, обслужва повече от един складове.

ЗАПАЗВАНЕ ЦЯЛОСТТА НА ЗЪРНОТО: Когато се претоварва зърно, не се поврежда ценната стока, не се начупва, замърсява или смачква. Начина на работа на пневматичния транспортьор е - зърното не е изложено на механични удари.

БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА И ЧИСТОТА: Начинът на работа с машината е безопасен и чист - няма открити и опасни за работни части, липсват и облаците от прах, който се образуват, при работа с натоварващ шнек или при почистване на остатъчно зърно с човешки ръчен труд.

АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ: Машината е полезна, при редица аварийни ситуации – отказ на наличната транспортна техника, почистване на разпиляно зърно, изолиране на влажно зърно и гореща точка и т.н.

Илинели е вносител на различни марки техника за зърно-съхранение и зърнен анализ.

Цени: от 8500.00лв (за 6т/ч), без включен ДДС

Посетете нашия уеб-сайт: www.ilineli.com, за да се запознаете с подробна информация за транспортьорите!

Ilineli Co

ilineli_bulgaria@abv.bg

+359878923554

+359885945090

  ПРОДАВА /   Агро Машини
Охладител за зърно (духалка за зърно) с 1.1kW мотор

В. Х. Кансълтинг ЕООД E: ilineli_bulgaria@abv.bg T: +359885945090 Владимир Владимиров +359878923554 инж. Илко Бончин Илинели е вносител на продукти, предназначени за зърно-съхранение и зърно-обработка. На Вашето внимание представяме трифазните охладители за зърно с мотори 1.1kW. Основното при този модел охладител е, че работи на вдухващ режим.

НАЧИН НА РАБОТА НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО:

Преносимите охладители за зърно са точното решение за горещи точки и запарване на зърно в насипи. При установяване на запарено или горещо зърно, охладителят се забива в проблемната зона и обдухва, докато параметрите на зърното е влязат в норми.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО:

Предлаганата машина има следните характеристики:

- перфорирана тръба от яка поцинкована стомана (l=2000mm, ф=100mm) и дръжка.

- турбинен вентилатор с моторна защита срещу изгаряне – 1.1kW, трифазен, с производителност в работен режим 2200m3/h въздух (2500m3/h номинална);

Работната зона е: дълбочина – 4. 0m, диаметър – 4. 0m, около 40t зърно. Колкото по - малко е незасипаната дължина на тръбата, толкова по - голяма е обслужваната площ, така, че – ако Вашите насипи са по - ниски от 2м, трябва да поставите охладителя по наклон, за да бъде засипана цялата тръба.

ЦЕНА: 1133.33лв, без включен ДДС*

*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е безплатен;

  ПРОДАВА /   Агро Машини
Охладител за зърно (духалка за зърно) с монофазен мотор

На Вашето внимание представяме монофазните охладители за зърно със смучещ режим на работа. Предлаганата машина е произведена във Великобритания, където има широка употреба.

НАЧИН НА РАБОТА НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО: Преносимите охладители за зърно са точното решение за горещи точки и запарване на зърно в насипи. При установяване на запарено или горещо зърно, охладителят се забива в проблемната зона. Посредством изсмукване на горещия въздух, той се изхвърля извън зърното, а от повърхността навлиза охладен въздух, докато параметрите на зърното не влязат в норми. Работната зона е: дълбочина – 3.5m, диаметър – 3.5m, около 32t зърно. Колкото по - малко е незасипаната дължина на тръбата, толкова по - голяма е обслужваната площ, така, че – ако Вашите насипи са по - ниски от 2м, трябва да поставите охладителя по наклон, за да бъде засипана цялата тръба. Обикновено машините се използват във формация – разположени на 3.5m една от друга, оставят се да работят почти непрекъснато и се местят по-рядко на друго място. Разходът за електричество е значително намален.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОХЛАДИТЕЛЯ ЗА ЗЪРНО: Предлаганата машина има следните характеристики: - перфорирана тръба от яка поцинкована стомана (l=2000mm, ф=100mm) и дръжка. - турбинен вентилатор – 0.3kW, трифазен, лек алуминиев корпус, с производителност в работен режим 850m3/h въздух. Специално е проектиран за продължителна работа (до 36 часа непрекъснат режим, до 40000 работни часа).

ЦЕНА: 740.00лв, без включен ДДС*

*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е безплатен;

 

В. Х. Кансълтинг ЕООД

Варна 9000

Ilineli_bulgaria@abv.bg

+359885945090 Варна 

  ПРОДАВА /   Агро Машини
Продавам ечемик реколта 2020

 

Продавам ечемик реколта 2020

  ПРОДАВА /   Зърно
ПШЕНИЦА

 

ПРОДАВАМ ПШЕНИЦА ФУРАЖНА.

ПО ДОГОВАРЯНЕ

  ПРОДАВА /   Зърно
ВЛАГОМЕР ЗА ЗЪРНО ФАРМПРО FARMPRO 620лв.

Посочената цена е без включен ДДС!

Илинели е вносител на продуктите на датската фирма Supertech agroline S/A. Тя е специализирана в производството на измервателното оборудване на зърнени продукти – влагомери, системи за температурен контрол, температурни сонди, сонди за пробовземане. На Вашето внимание представяме влагомерът за зърно с мелница Farmpro. Специфичното при този клас влагомери е смилането на зърното за получаване на по-прецизна информация за влажността му (за разлика от влагомери, които мерят несмляно зърно).

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ВЛАГОМЕРА FARMPRO:

• Измерването е с вградена мелница, чрез смилане и притискане

• Запаметени калибровки за пшеница, брашно, ечемик, овес, ръж, царевица, ориз, слънчоглед, рапица, соя, ленено и тиквено семе, синап, зелен грах, кориандър, боб, леща. Възможност за промяна и индивидуални калибровки.

• Обхват за измерване (влажност) 5–50%, според калибровката;

• Обхват за измерване (температура) 0-45ºC

• Автоматична температурна компенсация

• Двуредов LCD дисплей с разделителна способност 0.1%

• Размери: 21.0x7.5x7.5cm

• Tегло с куфарчето 1.6kg

• Точност ± 0.25%

• Корпус от удароустойчива пластмаса, в удароустойчиво куфарче;

• Гаранционен срок – 24 месеца.

 

ЦЕНА*:  620.00лв, без включен ДДС**

*доставката е с куриер и наложен платеж, за сметка на клиента;

**Цената е промоционална и важи до изчерпване на количествата;

 

В. Х. Кансълтинг ЕООД

ilineli_bulgaria@abv.bg

+359885945090 Владимир Владимиров

+359878923554 инж. Илко Бончин

  ПРОДАВА /   Агро Машини
ДАТСКА ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА ЗА ЗЪРНО/ТЕРМОСОНДА ЗА ЗЪРНО 2m/250лв

Цената е без включен ДДС!

Илинели е вносител на продуктите на датската фирма Supertech agroline S/A. Тя е специализирана в производството на измервателното оборудване на зърнени продукти – влагомери, системи за температурен контрол, температурни сонди, сонди за пробовземане.

На Вашето внимание представяме температурна сонда за зърно DTS2000. Тя е превъзходен уред, който съчетава:

• лекота за пренасяне по зърнените купчини, тъй като е изработен от лек карбонов материал;

• леко въвеждане в зърното, благодарение на малкия си диаметър;

• бързо темпериране и показване на резултата, благодарение на тънката и нискоизолираща обвивка над сензорите;

Характеристики на термосонда DTS 2000:

• Дължинa на сондaта – 2.0m;

• Подвижен дисплей с течен кристал;

• Два температурни сензора – на дръжката и на върха;

• Два режима на измерване на температурата: – IN – до монитора: от -10 до +60 С – OUT – на върха: от -50 до +70 С

• Гаранционен срок – 12 месеца.

ЦЕНА*: 250.00лв, без включен ДДС

*доставката е с куриер и наложен платеж, за сметка на клиента;

  ПРОДАВА /   Агро Машини
Сондa за пробовземане/пробовземна сонда за зърно/пробовземач, 197лв - 2.0m/35mm

 

Цената е без включен ДДС!

Илинели е вносител и производител на продукти за зърносъхранение, зърнен анализ, зърнотранспорт.

На Вашето внимание представяме алуминиева сонда за пробовземане - най-лесният и евтин начин за вземане на проби от зърно, от насип, железопътен вагон или камион на всякаква височина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СОНДАТА ЗА ПРОБОВЗЕМАНЕ: • тръбата на сондата е изработена от здрав анодиран алуминий • брой отвори: за дължина 2.0m: 8 отвора; за дължина 3.0m: 12 отвора • диаметър на сондата за пробовземане: два варианта – 35mm или 50mm

ДЪЛЖИНА НА СОНДАТА 3.0m Сондите за пробовземане се предлагат в различни варианти на дължина: 1.5m - 2.0m - 3.0m и т.н. Много стопанства съхраняват зърно на повече от 2.0m дълбочина и вземането на проби от по-голяма дълбочина затруднява фермерите. Дължината на сонда от 3.0m например е търсена също и нашата сонда е отговор на това търсене.

ДВА ВАРИАНТА НА ДИАМЕТЪР НА СОНДАТА За всяка дължина на сондата за пробовземане има два варианта на диаметър (сечение): - Ø 27/35mm (стандартен вариант): използва се при всички култури; - Ø 41/50mm (опционен вариант): създаден за едрозърнести култури: соя, царевица, слънчоглед, нахут и др.

ЦЕНИ без включен ДДС*

Дължина на сондата - m / Даметър на сондата - mm / Цена за бр. – лв., без ДДС 1.5m / Ø35mm: 175.00лв. 1.5m / Ø50mm: 190.00лв. 2.0m / Ø35mm: 197.00лв. 2.0m / Ø50mm: 220.00лв. 3.0m / Ø35mm: 3.0m / Ø50mm:

*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е за сметка на купувача;

Илинели е вносител на различни марки техника за зърно-съхранение и зърнен анализ.

 

В. Х. Кансълтинг ЕООД Варна 9000

Ilineli_bulgaria@abv.bg

+359885945090

  ПРОДАВА /   Агро Машини
Продавам слънчогледова отсевка

 

Продавам слънчогледова отсевка с доставка, минимум 15 тона!

 

Пловдив

Тел. за контакт: 0888523466

  ПРОДАВА /   Фураж, Шрот, Сено и др.
Транспортьор за пелети

Посочената цена е без включен ДДС.

С доказано скандинавско качество и дългогодишен опит в производството! ИЛИНЕЛИ (В. Х. Кансълтинг ЕООД) е вносител на висококачествена датска и финландска техника за пневматичен зърнотранспорт. Пелетите се изсипват в приемната фуния и машината ги транспортира до дадена точка (в котелно помещение, на друг етаж в постройката, в силоз и т.н.) с помощта на въздушна струя.

ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРУДНО-ДОСТЪПНИ ТОЧКИ: С помощта на машините се достигат трудно-достъпни точки – помещения, отдалечени от приемната точка на товара.

ЗАПАЗВАНЕ ЦЯЛОСТТА НА ПЕЛЕТИТЕ: Начина на работа на пневматичния транспортьор е - зърното не е изложено на механични удари.

БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА И ЧИСТОТА: Начинът на работа с машината е безопасен и чист - няма открити и опасни за работни части.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на моделите:

Мощност на мотора (на вентилатора) Kw : 5.5 - 15.0 Захранване, (V) 50Hz: 3x380 Номинален ток, (A): 20-35

Тегло на машината, (kg): 50-170

Вид на тръбите: 160mm

Капацитет (min), при плътност 650 kg/m³: 5-14т/ч (за 10м трансп. разстояние)

Цени: от 7000.00лв (за 5т/ч), без вкл. ДДС, с вкл. разходи за доставка (могат да варират)

 

  ПРОДАВА /   Агро Машини