Почистване на земеделска продукция на ишлеме

Грейн Процесинг ЕООД е фирма за услуги в сферата на почистването и заготовката на семена на зърнени и бобови култури, белене на бобови и маслодайни култури, както и на цялостната консултация, свързана с проектиране и пространствено проучване на този вид дейности.

Осигуряването на оборудване, което Грейн Процесинг предлага, е обезпечено с обучение на персонала за работа с него.

Фирмата предлага и услуги като почистване на земеделската продукция от бункерно състояние до 99,99 % чист краен продукт в разфасовки от 5 до 50 кг или в биг бегови торби.

Грейн Процесинг ЕООД е част от корпоративното семейство на фирма Техномаш Инвест ООД, на чиято експертна подкрепа и капацитет разчита. Започнала като вносител на оборудване за обработка на ядки, днес нашата партньорска фирма представлява някои от най-добрите производители на машини и консумативи в сферата на мелничарска и фуражна индустрия. Сред тях е и един от лидерите в бранша на производителите на оборудване за семе и зърнопреработвателни предприятия– Аюрек Технолоджи.

Грейн Процесинг ЕООД може да изкупи на Вашата продукция на едро.

В Грейн Процесинг ЕООД Вие можете да поръчате обработка на Вашата проудкция и производство на семена на ишлеме и да получите качествено заготвена продукция.

Грейн Процесинг ЕООД може да бъде Вашият консултант, ако искате да оборудвате дейността си на земеделски производител с подходящи, съвременни и високотехнологични машини, с което да се подобри и оптимизира Вашата производителност и качество на почиствания от Вас продукт.

 

За повече информация, можете да посетите нашата страница:

www.grainprotrade.eu

Тел.: +359 82560015, +359 895 182 222

Email: grainprotrade@gmail.com

ЗърноУСЛУГИГрейн Процесинг+359 82560015гр. Сливо поле0.00 лв.grainprotrade@gmail.com07 Feb, 2022